Grillkorv utan tillsatser

Lindvalls Chark gör grillkorv utan tillsatser

Vi är ett stolt familjeföretag med en lång tradition av att göra grillkorv utan tillsatser. Vi har till och med vunnit priser för våra korvar – och inte bara en gång. Vi har faktiskt vunnit förstapris de senaste fem gångerna Chark-SM har hållits. Anledningen till att juryn alltid anser att vi gör de bästa korvarna är att vi gör korv utan socker, laktos, gluten soja eller andra ingredienser som inte ska vara i en riktigt bra sorts korv. Korvarna innehåller bara fläsk, nötkött, vatten och fett. Att äta en korv från Lindvalls Chark är att njuta från första tuggan.

Nu har vi gjort korv i nästan hundra år och vi är väldigt tacksamma att våra korvar är så pass populära som de är. Den främsta orsaken till vår framgång är att vi hela tiden följer korvarnas mode och tendenser. Vi lyssnar verkligen på våra konsumenter och anpassar våra produkter till önskemål och åsikter. I våra fabriker har vi 115 stycken välutbildade medarbetare som är väldigt skickliga och engagerade. Det vi gör är ett lagarbete och vi har ett verkligt kollegialt team. Varje vecka gör vi två miljoner korvar i en fabrik som mäter fem tusen kvadratmeter. Dessutom kan du som kund spår ursprunget på allt innehåll i korvarna.

När du ska grilla korven så ska du börja med att göra rent grillgallret med en grillborste. Ta bort alla gamla matrester, smuts och kol från gallret. Om dessa rester tar eld har du svårare att kontrollera värmen och korven kan bli bränd.

Innan du lägger korven på grillen är det bra att först se till att de är rumstempererade. Fryst kött måste tina innan det tillagas. Ett sätt att göra det på är att, kvällen innan tillagning, ta ut korvarna ur frysen och lägga in dem i kylskåpet.

Det sista att tänka på är att inte göra hål på korvskinnet för att spara allt det saftiga inne i korven. Sedan är det bara att grilla på lagom temperatur och njuta av maten med goda tillbehör.

På vår webbplats kan du finna vårt sortiment med kvalitetskorvar.

 

Kontakta oss om ni har någon fråga

Besök vår Facebooksida

 

Lindvalls Riktig Korv hittar du i kyldisken hos följande återförsäljare:

ICa handla     Coop handla     City gross handla     Mathem handla

 

Du hittar även en lista på specifika butiker här

 

 fransverige

Alla korvar i sortimentet Riktig Korv är gjorda på svenskt kött och märkta med Kött från Sverige.