Korv ICA

Du finner vårt sortiment om du söker på Korv ICA

Lindvalls Chark är ett familjeföretag som har hållit till i Strömsnäsbruk i hundra år. Vårt fulla urval av varor finns i trakten runt Strömsnäsbruk och södra Sverige. Våra korvar som heter Riktig Korv hittar du även om du hos Coop om du söker på korv ICA.

Riktig korv är sagolika korvar utan några som helst konserveringsmedel eller socker. Om du bara läser på förpackningens innehållsförteckning kan du se med egna ögon att Riktig korv enbart innehåller det allra bästa. Om du Googlar på Lindvalls Chark kan du se att vi har vunnit Chark-SM de senaste fem tävlingarna. Anledningen är enkel. Vår affärsidé och vår stolthet är kort och gott kvalitet. Därför innehåller Riktig korv bara ingredienser som gör kroppen och smaklökarna gott. Våra korvar görs med svenskt kött.

Riktig korv kan du ha till alla möjliga tillfällen.  Det är en maträtt som är bra alternativ när man vill hålla det enkelt eller äta utomhus. När du åker slalom eller längdskidor, när du går på tur eller möter vänner i en park för en picknick är korv en utmärkt valmöjlighet. För att göra succé bland vännerna eller familjen kan du förbereda tillbehör och röror hemma som du tar med i förpackningar. När du arrangerar ett barnkalas är korv med bröd en klassiker som alla barn uppskattar.

Om du vill lyxa till korven lite kan du variera toppingen och brödet. Det finns en uppsjö av brödsorter till korv. Testa brioche-bröd, grovt bröd eller surdegsbröd. Du kan även använda dig av annat bröd, som nödvändigtvis är gjort för korvätning. Varför inte göra som de gör i Tyskland istället? I Tyskland serveras brödet vid sidan av medan korven skivas upp i mindre bitar för att lätt kunna doppas i röror, majonnäs, curryketchup och röror. Denna korv äts med tandpetare eller gaffel.

På vår webbplats kan du finna vårt sortiment med kvalitetskorvar.

 

Kontakta oss om ni har någon fråga

Besök vår Facebooksida

 

Lindvalls Riktig Korv hittar du i kyldisken hos följande återförsäljare:

ICa handla     Coop handla     City gross handla     Mathem handla

 

Du hittar även en lista på specifika butiker här

 

 fransverige

Alla korvar i sortimentet Riktig Korv är gjorda på svenskt kött och märkta med Kött från Sverige.