Korv med bröd topping

Korv med bröd topping förhöjer smakupplevelsen

När årstiderna med frodig grönska ankommer börjar elden pyra i grillar och brasor. Då är det dags för korven att grillas, stekas och kokas. Man kan göra så mycket med korv. Det gäller att ha rätt korv med bröd topping. Det är ofta prat om vad korvar egentligen innehåller. Våra korvar, hos Lindvalls Chark, innehåller bara svenskt kött, fett och vatten. Inga tillsatser. Inget socker. Rökningen av korven gör på ett miljövänligt och hälsosamt sätt. Vi tar röken från förkolnat träspån, tar bort tjäran och blandar med vatten. Därefter röker vi korven med tryckluft. Smart va? Och bra för klimaten och kroppen.

Nuförtiden är alla så medvetna om kvalitet och om vad man stoppar i sig. Det är en utmärkt marknad för oss. Det är nämligen det vi levererar – kvalitet och korv med hög kötthalt.

Välj en korv från Lindvalls Chark och experimentera med tillbehören. Det är bara fantasin som sätter stopp. Ett tips är att tänka på andra rätter, som till exempel tacos, pizza, kebab eller hamburgare. Fundera på vad du skulle vilja servera till sådana rätter och låt dig inspireras till din korvbjudning. Varför inte lägga upp coleslaw eller majssalsa med jalapeños och koriander på tallriken. Du kan också testa med senapscreme eller chunky tomatsalsa.

Om du vill servera korv med bröd kan du göra en välsmakande och lite uppiffad potatissallad eller bulgursallad, eller en pastasallad. Alla sallader är goda till korv. Korven kan också vara en del av salladen.

Ge också brödet lite extra omtanke. Ett gott bröd kan komplettera korvsmaken och verkligen förhöja maträtten. Testa att lägga korven i ett tortillabröd och servera med fetaost, hummus och oliver.

Ett annat alternativ, är att satsa på ketchup, senap, rostad lök och ett trevligt sällskap med goda drycker.

På vår webbplats kan du finna vårt sortiment med kvalitetskorvar.

 

Kontakta oss om ni har någon fråga

Besök vår Facebooksida

 

Lindvalls Riktig Korv hittar du i kyldisken hos följande återförsäljare:

ICa handla     Coop handla     City gross handla     Mathem handla

 

Du hittar även en lista på specifika butiker här

 

 fransverige

Alla korvar i sortimentet Riktig Korv är gjorda på svenskt kött och märkta med Kött från Sverige.