Korv recept

Kolla in våra korv recept på Lindvalls Chark

Om du letar efter korv recept har du kommit rätt. Korv anses ofta vara en billig basvara. Likväl kan man göra väldigt mycket roligt med korvar. På så sätt kan du förhöja smakupplevelsen och göra matstunden till en spännande och delikat upplevelse.

Naturligtvis finns det de som har ork och tid att göra sina egna korvar. Det kan vara en rolig hobby. Det är dock tidskrävande och inte alls nödvändigt för att du ska göra succé på bjudningen. Vi på Lindvalls Chark har en stor variation av väldigt goda korvar. Testa några olika och hitta din favorit.

För att göra korvrätten kan du göra många roliga recept. Till exempel vill vi tipsa om Anne och Palles Korvsnurra. För detta behöver du några goda kryddkorvar till att börja med. Du behöver också ett paket med färdig pizzadeg. Temperaturen på ugnen ska vara 200 grader. Börja med att platta ut pizzadegen på ett bord. Du vill ha den stor och tunn. Stek sedan upphackad korv, paprika och purjolök på låg temperatur. Du vill ha lite yta på ingredienserna. Därefter kan du fördela det du har stekt på pizzadegen och rulla ihop degen längs med långsidan. Skär därefter upp paketet i bullstorlekar, likt hur du skivar upp en rulltårta. När du har färdiga bullar kan du lägga dem på en bakplåt, med bakplåtspapper,  och sprida ost över. Efter femton minuter i ugnen har du fantastiskt goda korvbullar att inmundiga.

Ett annat gott recept är Currykorv. För detta behöver du medisterkorv, äpple och purjolök. Detta är en ganska enkel rätt som smakar väldigt gott. Du häller helt enkelt ned uppskuren korv, äpple och purjolök i en stekpanna och steker det hela på ganska låg temperatur så att du får lite stekyta. Häll därefter på matlagningsgrädde och låt det stå och puttra några minuter. Ris är gott till. Om du vill skära ned på kolhydraterna kan du också servera blomkålsris till. Det är, även det, väldigt gott.

På vår webbplats kan du finna vårt sortiment med kvalitetskorvar.

 

Kontakta oss om ni har någon fråga

Besök vår Facebooksida

 

Lindvalls Riktig Korv hittar du i kyldisken hos följande återförsäljare:

ICa handla     Coop handla     City gross handla     Mathem handla

 

Du hittar även en lista på specifika butiker här

 

 fransverige

Alla korvar i sortimentet Riktig Korv är gjorda på svenskt kött och märkta med Kött från Sverige.