Prinskorv med hög kötthalt

Lindvalls Chark säljer prinskorv med hög kötthalt

Kolla in vårt sortiment av prinskorv med hög kötthalt. Våra korvar innehåller 7O% svenskt kött.

Lindvalls Chark gör de bästa korvarna. Vi har vunnit Chark-SM de senaste fem åren. Detta har vi gjort för att vi inte snålar på vare sig hantverk eller ingredienser. Våra korvar innehåller enbart svenska köttprodukter, utan några tillsatser eller socker. Vi säljer BBQ & Cheese, Chorizo, Falukorv, Frukostkorv, Grillkorv smal, Grillkorv tjock, Grillpaket, Grillwiener, Hackekorv, Isterband, Lindvalls Rökta, Lökkorv, Medisterkorv i ring, Original Grill 50/50, Ost & Bacon, Ostkorv, Pressylta, Prinskorv, Rishultskorv, Röcklakorv, Skivad rökt bog, Strömsnäsring, Supergrillare, Varmkorv, Varmrökt fläsk och Wienerkorv.

Lindvalls Chark är en firma som har existerat från år 1925. Vi producerar ungefär två miljoner korvar varenda arbetsvecka. Vi är 115 glada och engagerade medarbetare.

Våra största kunder är Circle K, Pressbyrån, 7-eleven, OKQ8, Preem mm. Vi är även stora på den lokala marknaden som vi levererar till med egna bilar.

Om du vill ha lite beredningsråd för de korvar du har inhandlat av oss på Lindvalls Chark kan vi börja med att tipsa om hur du gör med en kolgrill. En bra sak att tänka på är att sätta fyr på grillen ungefär 20 minuter innan det är dags att lägga upp korvarna på gallret. På så sätt får glöden en jämt värmefördelning. Medan du grillar ska du vända korvarna några gånger. Avhängigt vilken typ av korv du grillar ska du ha korvarna på gallret mellan ungefär fyra till fem minuter.

Om du har många gäster och snabbt behöver göra i ordning många korvar kan du istället tillaga dina korvar i ugnen. Sätt då ugnen på 250 grader. Även här är det bra att öppna luckan och vända på korvarna några gånger under tillagningen. Efter ungefär fyra till sex minuter är de klara. Det är bra om du har lite koll på korvarna under tiden de är i ugnen så att de inte spricker eller blir brända. Det är lite olika tider för tillagningen beroende på vilken typ av korv tu bereder.

Om du istället föredrar att steka korvar i en stekpanna så ska du ställa in en medelhög temperatur. Även här är det viktigt att du vänder på korvarna regelbundet och har koll på dem så att de inte spricker eller blir brända. Korvarna är klara efter mellan ungefär fyra till sex minuter, beroende på typ av korv. Om du vill koka dina korvar så börjar du med att hälla upp vatten i en kastrull. Koka sedan upp vattnet och dra kastrullen från spisplattan. Därefter är det dags att lägga i korvarna. När korvarna är varma är de klara att äta. Tillagningstiden är på ungefär fem minuter.

På vår webbplats kan du finna vårt sortiment med kvalitetskorvar.

 

Kontakta oss om ni har någon fråga

Besök vår Facebooksida

 

Lindvalls Riktig Korv hittar du i kyldisken hos följande återförsäljare:

ICa handla     Coop handla     City gross handla     Mathem handla

 

Du hittar även en lista på specifika butiker här

 

 fransverige

Alla korvar i sortimentet Riktig Korv är gjorda på svenskt kött och märkta med Kött från Sverige.