Scan

Scan är ett svenskt varumärke

Om du letar efter korvar från Scan önskar vi att ni tar en titt på vårt sortiment på Lindvalls Chark. Du hittar våra produkter i matvarubutiker och i korvkiosker. Vi är ett stolt familjeföretag som har tillverkat korv på samma plats i Småland sedan 1925.

Vi säljer bland annat prinskorv. Prinskorv är som en kort sort av wienerkorv. Lindvalls Riktig korv Prinskorv är en gunstling som kommer väl till pass till högtidens bjudning men också en brunch med vänner. Våra prinskorvar gör vi utan några artificiella tillsatsämnen eller socker. Korvarna görs enbart av kött från Sverige.

Vi säljer också Wienerkorv. Lindvalls Riktig Korv Wienerkorv är en korv som alla gillar. Den har precis det rätta tuggmotståndet och görs även, precis som alla våra produkter, fri från konserveringsmedel och socker. Wienerkorv uppfanns av en slaktare från Frankfurt som flyttade till Wien. Därav namnet. I Wien kallas dock wienerkorv för Frankfurter.

I vårt sortiment har vi otroligt goda grillkorvar. Lindvalls Riktig korv Grillkorv är för hela familjen. Grillkorv är en tjockare korv som ska att stekas eller grillas. Den har en angenäm smak och är gjord på kött av nöt och fläsk. På 1950­talet utspisades grillkorv på regionala konditorier. Grillkorv är perfekt för picknicken där den kan grillas över öppen eld.

Lindvalls Riktig korv Chorizo är en korv med fulländad hetta från Cayennepeppar och Guajillo chili. Chorizo är en välkryddad rökt korv från Spanien. Denna korv gör man främst på fläskkött. Chorizo smaksätts allt som oftast med vitlök, timjan, chili eller cayenne och paprika. Det är dess kryddor som ger den utmärkande röda färgen.

Vad man kan tänka på när man grillar, steker eller kokar korv är att färskkorv behöver tillagas längre tid för att bli klar att äta medan annan korv främst ska värmas.

Förhöj sedan smakupplevelsen med ett extra gott bröd och påhittiga tillbehör.

På vår webbplats kan du finna vårt sortiment med kvalitetskorvar.

 

Kontakta oss om ni har någon fråga

Besök vår Facebooksida

 

Lindvalls Riktig Korv hittar du i kyldisken hos följande återförsäljare:

ICa handla     Coop handla     City gross handla     Mathem handla

 

Du hittar även en lista på specifika butiker här

 

 fransverige

Alla korvar i sortimentet Riktig Korv är gjorda på svenskt kött och märkta med Kött från Sverige.