Svenskt kött

Svenskt kött finner du hos Lindvalls Chark

Vi på Lindvalls Chark är ett familjeföretag som startades i Strömsnäsbruk, i södra Småland år 1925. Nu ska du få lära dig det hemliga receptet på hur man göra Sveriges bästa korv. Först tar du en familj som i flera generationer har brunnit för att utveckla korv av högsta möjliga kvalitet. Sedan lägger du till ett fantastiskt gäng engagerade och trevliga anställda, som också de brinner för korvtillverkning. Därefter ser du till att all tillverkning enbart görs med svenskt kött, utan några konstiga tillsatser eller socker. Lägg sedan till att all tillverkning görs på ett miljövänligt och hälsosamt sätt med bästa möjliga hygien. Den sista och den mest viktiga ingrediensen är kunderna och deras smak och tycke. Vi lyssnar alltid på kundernas kommentarer och önskemål för att erbjuda det bästa. Dessutom snålar vi inte på vare sig hantverk eller ingredienser.

I nästan hundra år har vi utvecklat våra produkter. Med tiden har vi startat upp två nya fabriker, i Markaryd och i Emmaljunga. Idag tillverkar vi 6,5 ton korvar i veckan. Det är 10 000 korvar om dagen. Vi säljer BBQ & Cheese, Chorizo, Falukorv, Frukostkorv, Grillkorv smal, Grillkorv tjock, Grillpaket, Grillwiener, Hackekorv, Isterband, Lindvalls Rökta, Lökkorv, Medisterkorv i ring, Original Grill 50/50, Ost & Bacon, Ostkorv, Pressylta, Prinskorv, Rishultskorv, Röcklakorv, Skivad rökt bog, Strömsnäsring, Supergrillare, Varmkorv, Varmrökt fläsk och Wienerkorv.

Vi är, enligt den oberoende juryn på Chark-SM, bäst på att göra korvar. De senaste fem tävlingarna har vi vunnit förstapris. Vi har också fått 26 kvalitetsstämplar i guld.

Surfa gärna runt på vår webbplats och botanisera i vårt sortiment.

Våra korvar innehåller enbart svenska köttprodukter, utan några tillsatser eller socker.

Det finns ingen anledning att snåla kvaliteten. Du förtjänar att äta nyttigt och gott. Det gör också dina vänner och barn.

På vår webbplats kan du finna vårt sortiment med kvalitetskorvar.

 

Kontakta oss om ni har någon fråga

Besök vår Facebooksida

 

Lindvalls Riktig Korv hittar du i kyldisken hos följande återförsäljare:

ICa handla     Coop handla     City gross handla     Mathem handla

 

Du hittar även en lista på specifika butiker här

 

 fransverige

Alla korvar i sortimentet Riktig Korv är gjorda på svenskt kött och märkta med Kött från Sverige.