Smakupplevelse utöver det vanliga

Leiv Vidar äger 91% av Lindvalls. Jan och Sara Lindvall äger de resterande 9%. Detta är ett långsiktigt samarbetsavtal där målet är att bli en ledande aktör på den svenska fast food marknaden för korv.

Bakgrund

Leiv Vidar A/S är ett familjeföretag som finns i Hönefoss 5 mil norr om Oslo. Företaget startades 1950 av Leiv Vidar och ägs idag av sonen Arne Vidar. Omsättningen är 185 miljoner Nkr och antalet anställda är 60. Leiv Vidar A/S har varit pionjärer i Skandinavien på att utveckla koncept till bensinbolag och servicehandeln när det gäller försäljning av fast food korvar. Man har hjälpt sina kunder att lyfta denna kategori till en mycket lönsam del i deras verksamhet.  

Samma värderingar

Fler och fler kunder vill göra en upphandling för hela Skandinavien. Tillsammans blir företagen en ännu mer intressant partner på korvmarknaden. Stora likheter finns också när det gäller företagens historia, kvalitetssyn, personalpolitik och lönsamhetstänkande. Ett exempel på det är Statoil som koncernen har som kund i Sverige, Norge och Danmark.

Kunskap och erfarenhet

Vi drar också fördelar när det gäller utbyte av kunskaper beträffande produktion, produktutveckling, ekonomisystem, IT, maskininvesteringar etc.

Länk

http://www.leiv-vidar.no/